Handelsbetingelser

www.lejmigfliserens.dk ejes og drives af Nanostone ApS, Baldersbuen 15C, 2640 Hedehusene. Nanostone ApS blev etableret i 2008 og har dermed stor erfaring indenfor rensning og behandling af fliser.

CVR-nummer: 34 48 73 40

E-mail info@lejmigfliserens.dk

Tlf.: 2222 0018

Alle ordrer modtaget via www.lejmigfliserens.dk behandles efter de her anførte forretningsbetingelser. Ved gennemførelsen af en ordre på www.lejmigfliserens.dk, anerkender du som kunde at have læst og accepteret disse betingelser. En gennemført ordre betragtes altid som en bindende aftale mellem kunden og LejMigFliserens. Der tages forbehold for tastefejl, ændringer i specifikationer og priser, samt udsolgte produkter og services. 

Brugerbetingelser

Vi gør lejer opmærksom på, at ved indgåelse af denne lejekontrakt handler man lejen hos LejMigFliserens og forsikringen af Købstædernes forsikring. Såfremt lejer kan dokumentere, at lejer er dækket af egen forsikring (f.eks. ved kreditkort eller lignende), skal dette oplyses personalet ved afhentning af traileren.

Vær opmærksom på følgende krav

 • Ved afhentning skal fremvises gyldigt kørekort, sygesikringsbevis og kredit/dankort for lejer/fører samt medlejere.
 • Traileren må ikke bringes uden for landets grænser.
 • Trailerne må kun føres af lejeren, som er påført lejekontrakten med kørekortsdata.
 • Føreren skal være min. 21 år gammel og have et gyldigt kørekort og have haft det i mindst et år. Dette skal fremvises ved afhentning.
 • Eventuelle reklamer på køretøjet må ikke fjernes, tildækkes eller på anden måde skjules, hvis reklamerne fjernes opkræves den maksimale selvrisiko uanset tegning af ekstra forsikring.
 • Lejeren af traileren skal have CPR-nummer samt dansk adresse.
 • Ved hændelige uheld fx punktering, hvor der rekvireres hjælp, sker dette for lejers regning.
 • Vandtanken (buffertanken) må maks. være halvt fyldt under kørsel på vejen. Dette er ift. sikkerhed og den maks. belastning der må være i traileren. For at køre mest komfortabelt anbefaler vi 20-80 liter i tanken.
 • Benzinforbrug er ikke inkluderet i prisen. Lejeren er selv ansvarlig for at fylde benzin på tanken. Her skal Lejer forvente et forbrug på 10-15 liter benzin alt afhængig af opgaven. 

I tilfælde af tekniske problemer kontaktes udlejer på tlf.: 22220018.

Bemærk: Ved eventuelle tekniske problemer som ikke kan løses over telefonen, så skal traileren leveres tilbage til afhentningsstedet. Her vil der blive taget stilling til om problemet kan løses med det samme. Hvis problemet ikke kan løses med det samme, så vil vi tilbyde en ny dag at leje traileren. Du vil ikke kunne få pengene retur for lejen.

Levering/Afhentning

Traileren kan afhentes på adresserne:

Åbningstidspunkter findes her: www.lejmigfliserens.dk/pages/afhentningssteder

Sjælland:

  • Baldersbuen 15C, 2640 Hedehusene.

Jylland:

  • Ved Lunden 12, 8230 Åbyhøj
  • Plantinvej 51-55, 6000 Kolding

Ved aflevering

  • Traileren med udstyr kan godt afleveres uden for åbningstid - dog for eget ansvar. Undladelse af at aflevere traileren til aftalt tid og sted falder ind under straffelovens § 293 (tyveri af køretøjet).
  • Ved forsinket aflevering betales et gebyr på 500 kr./time (maks 4 timers gebyr).
  • Returnerer du traileren med skader, faktureres der separat pr. Skade. Prisen afhænger af skadens omfang og karakter. Fx: Ødelagt næsehjul, hvor lejer kører og har glemt at sætte det op, koster 800 kr.
  • Traileren lejes og skal derfor også afleveres i rengjort stand. Slanger skal skylles af og alt maskineri der har været i brug skal skylles rent med vand

Betalingsbetingelser

Betalingen for leje af traileren sker i forbindelse med booking af traileren. Betalingen kan forekomme med følgende kort: Dankort, Visa Dankort eller Mastercard på det beløb, som ordren lyder på.

LejMigFliserens vil på intet tidspunkt få adgang til dine personlige betalingsdata, ligesom disse data heller ikke opbevares i vores betalingssystem.

Afbestilling

Ved afbestilling af en booking senere end én uge før lejeperiodens påbegyndelse betales 50% af én dag i højsæsonen som er fra d. 1. Marts og frem til 1. September. Ude for højsæsonen betales 20 % af én dag. Vi tager 5 % af afbestillingsgebyret til administrative omkostninger.
Ved ændring af booking betales et gebyr på kr. 100 kr. ekskl. Moms.

Ved sygdom

I tilfælde af sygdom skal du kontakte LejMigFliserens på telefon +45 22220018, senest inden tidspunktet for afhentning af traileren. Refundering af beløbet kun ske med forevisning af lægeerklæring, som er udfyldt på udlejningsdatoen.

Erstatning

Lejer er ansvarlig for skader, tyveri m.v. af traileren efter almindelige erstatningsretlige regler, jf. Færdsels- og Erstatningsansvarsloven. I forholdet mellem lejer og udlejer har udlejer tilbageholdsret i det indbetalte depositum samt ret til at hæve selvrisikoen på 4.500kr på lejers kreditkort indtil en endelig ansvarsplacering er fastlagt, jf. især Færdselslovens §§ 104 og 108. Lejer er endvidere ansvarlig for udlejers avance- og driftstab, herunder afsavnserstatning. Udlejer er ikke ansvarlig for evt. tab, som lejer måtte få som følge af nedbrud eller forsinkelser opstået pga. stop.

Lejers ansvar ift. udstyr

Lejer har det fulde ansvar for at udstyret er i orden. Hvis der er problemer med maskinen skal lejer rette henvendelse hurtigst muligt.
Inden lejer får overdraget maskinen, skal lejer gennemgå trailer, maskine og udstyr og udfylde tjekliste om alt er i traileren, samt starte maskinen for at bekræfte at maskinen virker ved overdragelse. Herefter overgår ansvaret for maskinen og udstyr til lejer.

Bemærk: ved din ordrebekræftelse har vi sendt et link til tjekskema som du skal udskrive og tage med dig når du afhenter traileren med udstyret.

Maskinen kører på almindelig benzin 95. Hvis kunden hælder diesel på, skal maskinen tømmes professionelt med det samme. Kører maskinen på diesel skal den på værksted på lejers egen regning. 

Produkter og sikkerhed

Lejer får i opstartspakken LejMigFliserens belægningsrens af 2,5 liter og LejMigFliserens imprægnering 20 liter.

Efter fliserne er renset pæne og alt skidt og snavs er væk, tager du belægningsrensen og sprøjter det ud over fliserne. Dette sprøjtes ved hjælp af udlejningsmaskinen, hvor belægningsrensen fyldes i en lille dunk med en skumdysse på toppen af dunken. Denne står i traileren. Skru låget godt på og følg sikkerhedsinstrukser nøje. Sikkerhedsdatablad står på www.lejmigfliserens.dk og på bagsiden af belægningsrens dunken.

Imprægneringsproduktet skal påføres på fliserne, når fliserne er tørre i overfladen. Dette skal lejer gøre med sin egen malerrulle + malerstang eller med sin egen rygsprøjte.

Det er vigtigt, at lejer bruger sikkerhedshandsker, sikkerhedsbriller og maske ifb. med brug af både belægningsrensemidlet og imprægneringen. Det er lejers eget ansvar er være ordentligt beskyttet ift. det sikkerhedsdatablad som ligger offentligt tilgængeligt på hjemmesiden.

Det færdige resultat

LejMigFliserens er ikke ansvarlige for resultatet eller varigheden af resultatet fliserensningen, men grundet vores mange års erfaring kan vi oftest være behjælpelige med at komme sikkert i mål, så er der noget som du har problemer med, så ring endelig på tlf. 2222 0018.

Har du fliser på 2-300 m2, så skal du regne med en fuld dag. For at nå at blive færdig, så sørg for at feje arealet inden og rydde for krukker, borde og stole, samt skære kanterne langs græsset.

Vi anbefaler

www.lejmigfliserens.dk under spørgsmål og vejledning finder du kategorien Video. Se introduktionsvideoen igennem, så ved du hvordan det hele nemt foregår. Der ligger også et par videoer med et par fif så du endnu nemmere og hurtigere kan blive færdig på rensedagen.

God fornøjelse

Med venlig hilsen,

Team LejMigFliserens - Nemt, hurtigt og billigt